Det lunkar på

Sommaren är här och det är fullt ös. Haly och Alva är ute och rör på sig. Final i Gotacupen hoppning förra helgen och de blev 2:a i förklassen och 4:a (utanför placering) i andra klassen. Fortfarande inte petat en bom i år. Laget slutade 3:a denna omgången men blev 2:a totalt.
Imorgon är det LA:1 i Gråbo. Nu börjar tävlingarna bli mindre och mindre frekventa, och till hösten får vi se om det blir några tävlingar alls det återstår att se.

Fantastiska Twin Wilmas mamma Ffoslas Heather Queen är här igen på betäckning. Jätteroligt att få ett så fint sto, hon kommer detta år att bli tilldelad ELIT. Bla annat tack vare Wilmas framgångar. Hon går här stilla och fridfullt tillsammans med sin fölunge i hagen som om hon aldrig gjort annat. Vi hoppas på dräktigt nu hon har inte kommit om ännu.
Gwylfah har heller inte kommit om så vi hoppas sååå att det tagit sig nu. Hon hade ju lite bakterieväxt men det kan ju gå ändå. Vill bara att det första kritiska 45 dygnen ska vara avklarade också. Vi vill ju gärna visa henne på Riks men jag lämnar inte gårdsplan med någon häst innan de gått sin första kritiska period. Många andra flyger och far med sina avelsston men jag tycker inte att det är värt risken. En levande fin fölunge är myket mera värd.
Grynet är precis färdigbetäckt så nu börjar nedräkningen på henne.

Nä, nu väntar en flaska rödtjut, en stor skål smågodis och lite fotboll 🙂
Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑