Till salu

Våra hästar som säljs är grundregisterade i Svenska Welshponny & Cobföreningen och har fullt berättigande att delta i samtliga ungponnyaktiveter och utställningar. De är regelbundet träckprovade, vaccinerade och regelbundet verkade av Simon Bodner. Avmaskade efter behov. Vi ställer höga krav på lynne utöver rasens exteriöra krav, och våra ponnyer är tänkta att hanteras av samtliga medlemmar i en barnfamilj, både gammal och ung.
Välkomna hem för ett besök!


Iglatjärns Dior
Svartbrunt sto född 24 Juli 2018
e: Iglatjärns Guinness (guldbelönad, champion)
u: Iglatjärns Gwylfah KWD 139 (diplomsto)

Doris som har blivit hennes stallnamn är en mycket bildskön och vacker cobflicka av god beskaffenhet. Lite blyg men samtidigt modig. Hon har alltid öronen framåt och är mycket fotogenic.
Hon är stallets lilla filur. Hon är enkel i all hantering och har på unghästvis lite egna åsikter om saker och ting. Hon fungerar bra i flocken, och är vare sig hög eller låg i rang. Lättfödd.

Hon är resultatet av en tjuvbetäckning dagen innan pappan kastrerades. Pappan hade dock sparats med tanke på framtida avel men fick tyvärr bli kastrerad pga att han saknade en testikel.

Hennes pappa har varit  unghästchampion med guld, och mamman är Diplomsto även hon med championtitel.

Doris söker en familj som vill ha henne som bästa vän livet ut. Hon har trevliga gångarter och en funktionell exteriör och bör göra sig bra i vilken gren man än väljer om man vill tävla. Hon är givetvis regelbundet verkad och avmaskad, samt är registrerad hos SWF.
Släktingar finns att se på gården.

Välkomna hem för att besöka vår prinsessa.

Pris: 20 000 kr

fullsizeoutput_66da

 

En reaktion till “Till salu

  1. Hej!
    Ser jättefin ut! Finns det nån video där man ser alla gångarter? Jag är egentligen intresserad av en 2 eller 3 åring men det viktiga är rätt individ 😍🐴
    Mvh Annica Hjelm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s