Sommar

Länge sen sist nu men inte destu händelsefattigare för det.
Vi snickrar för fullt på vårt nya hus både dagtid och kvällstid så man är rätt mör på kvällarna efter att W lagt sig. Inte har man lust att sitta på nätet då, nej.

Vad har vi att förtälja då? Alva och Haly har varit ute ett par gånger. I Färgelanda gick det mindre bra. Ingen av dom var på topp så resultatet blev därefter. Så det är glömt och nu har vi gått vidare. Igår var de i Floby. Bättre denna gången, jämnare flyt och bättre poäng men snål domare som hakade upp sig på det lite knackiga travprogrammet och därmed inte heller ville belöna galoppen, som alltid är himla bra! Härnäst följer meeting i Jönköping. Hoppas de bägge har en bra dag det är hård konkurrens. Men rutin att få genomfört iallafall.

Just ja, Gwendolyn är DNA-kollad nu och hon är som vi trodde gulsvart. Blir till salu efter avvänjning. Folk tycker inte vi är kloka som ska sälja henne hon är så himla fin, men det är ju liksom lite meningen också. Man ska ju vara stolt över det man säljer. Vi har valt att bara ha Grynet och Gwylfah nu och vi är mycket nöjda med de bägge. Grynet har passerat 30 dygn men är inte kollad. Hoppas hon inte står med gulkropp bara. Gwylfah har varit så kär i Gladstone att hon varit på visit inte mindre än tre brunster. Hoppas på tredje gången gillt nu. Rackars märr till att inte vilja producera föl åt oss. Trägen vinner. Nån gång blir det föl.

Nu härnäst väntas Riks. Vi har anmält Grynet och Gwendolyn. Och så kommer Saigon att visas också. SKa bli skoj vi hoppas på fint väder och sympatisk domare 😉

Jag bloggar inte här så mycket men destu mer på facebook. Tycker egentligen inte om sidan som sådan av olika anledningar men man måste ju rätta sig in i ledet… Fördelen är att man kan göra mycket från telefonen.

Så lägg gärna vår facebook-sida bland favoriterna och dela vidare, så får ni mer uppdateringar från stuteriet samt massor av bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑