Det vill sig inte

Det här med dräktigheter. Grynet kommer inte in genom boxdörren så henne behöver vi inte fundera på, men Lilla G däremot är inte dräktig. Tog blodprov i veckan då hon betedde sig högst odräktig och så var det också. Hon har alltså resorberat efter dag 30. Suck.
Inte konstigt på något vis men tråkigt. Hennes fölning tog ju lång tid då hennes lilla hingst inte kunde komma ut, så det är mycket möjligt att det blev någon liten infektion kvar, eller öppen såryta i livmodern som gjorde att dräktigheten inte ville fästa när de gör det vid ca 45 dar.
Så nu funderar vi. Antingen betäcker vi om henne eller så kör vi på och rider direkt. Helst vill vi ju ha ett föl såklart för att se vad hon lämnar, innan hon gör karriär. Å andra sidan proklamerar vi för att stona ska vara meriterade och vi vill gärna ha lite resultat på henne också.
Så vi funderar vidare på hur vi ska göra. Tredje gången gillt till hingst eller ridhäst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑