Stella på My Dog

I torsdags var det dags för lillsnorpa att göra debut i utställningsringen. Vi vill ju att hon ska gå igenom alla stegen för att bli en bra brukshund och för att eventuellt senare gå i avel så då får man börja i tid.

Det var två stycken i hennes klass och hon gick tvåa. Kritiken blev enligt nedan:

”Tikvalp med utmärkta proportioner. Feminint huvud med kraftig stopmarkering. Runda mellanbruna ögon. Aning smal i skalle. Ännu något outvecklad underkäke, underbett för dagen. Välutvecklat förbröst. Utmärkt benstomme och vinklar. Rör sig väl från sidan. Tänk på hullet på den här unga hunden. Därför får hon inget HP idag.”

Det var ju ingen kritik att skämmas för direkt! Bådar gott för framtiden 🙂
Det är dåligt med bilder på Stella-bus men vi får försöka skärpa oss, men tyvärr blir det ju oftare hästarna som hamnar framför kameran. Man tänker inte på Stella riktigt på samma sätt för hon är ju ständigt runt fötterna. Bättring utlovas! Får bidra med lite äldre bilder så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑