Tävlingsnytt

Nu har dom varit ute ett par gånger igen och tävlat lite, men jag har inte hunnit med/haft lust att uppdatera. Verkliga livet är bra mycket roligare än att sitta framför en fyrkantig burk, så jag undviker det om jag kan 😉

Nåväl, först i Torslanda där de startade en LB:1 och en LA:1. De fick bra procent i bägge klasserna, 65,862 respektive 65,789%. Men tyvärr var det fler bra ekipage där så det räckte inte till placering. Men det var bästa resultatet hittills i LA iallafall.

Bättre gick det i Alingsås förra helgen där de deltog i två klasser samt ett sammanslaget klubbmästerskap. Först en LA:1 men där var dom ensamma deltagare så det blev ingen rangering. Procenten blev iallafall 64,474.
En stund senare var det dags för nästa klass, andra gången de prövade på LA:P1. Det blev en jämn och harmonisk runda men tyvärr några kommunikationsmissar på koefficienterna  – såklart – men poängen slutade ändå på 58,684%. Alltså nästan 59% i andra starten. Vi är mycket nöjda!! Det var ett annat ekipage med, som är etablerade i FEI-klasser så man visste ju att konkurrensen var stor. MEN, det andra ekipaget hade också missar och slutade på exakt samma procent. Alltså blev det en delad förstaplats i den klassen. Lysande!

Totalt sett räckte också poängen till att mot slutet av dagen bli andrapacerade i Alingsås KM.
Grattis grattis och bra jobbat! En bra avslutning på säsongen. Förmodligen är det färdigtävlat nu men man vet ju aldrig om det dyker upp någon klass någonstans.

Nu är det hoppning under vintern istället. Haly älskar att hoppa och gör det mer än gärna som komplement till markträningen.För tillfället är det på LB/LA nivå så vad månde bliva av det?? Vi har flyttat runt på lite hästar, så nu bor Haly hos Sussi Blomqvist under vintern för att kunna fortsätta träningen även när kylan och snön kommer http://www.sussieshast.com/text_155382.html och istället bor Alvas egna ponny Hertha hos oss istället för att ta det lite lugnare. Så nu har vi sto-maffia på gården med Gwylfah, Grynet, Saigon och Hertha som blänger på stackars lille Samson som känner sig lite malplacerad.

Hoppas vi snart hittar ett nytt hem åt honom. han behöver lite pojksällskap. Han är världens snällaste, helt kolugn och gör inte en fluga förnär, precis som Summers föl i allmänhet. Men han får ingen lekstimulans av de andra tjejerna överhuvudtaget, och vi har inte plats till att ta hem hingstkompisar åt honom. Någon som vet nån som letar efter en D-ponny så tipsa gärna oss.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑