Daiquire!

Honom var det längesedan ni såg något av, men vi har sett desto mer 🙂
För några helger sedan var vi och hälsade på Matilda och Pia och Daiquire och fick snutta mule med honom en stund. Han är helt enorm! Inte bara om magomfånget efter en härlig sommar utan hela han är liksom…Stor!Jag förstår inte hur lilla Grynet och lilla Dai kunde få en sån jättebebis, men det är väl Derwen-generna som slår igenom. Lite bilder på prinsen. Synd nog försvann ljuset fort och min kamera är så känslig så alla korten under ryttare blev suddiga. Men titta iallafall, han är ögongodis deluxe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑