Placerade igen i Gråbo

Den jättevarma lördagen den 11 juni begav sig transporten till Gråbo Ridklubb för två starter. En LB:0 och en LB:1. Det höll på att inte bli någon start över huvudtaget. När det var dags att plocka ut honom ur transporten och börja göra i ordning inför framridning så kommer tanken farandes – la jag ner tränset….?
Men nej, tränset låg kvar hemma 🙂
Paniksamtal till Anders som fick kasta sig i bilen och komma farandes med tränset i högsta hugg. En hjälm kan man ju alltid låna men träns är det ju värre med. Det blev en nervös stund med Haly kvar i transporten, där fick de sadla och borsta och linda ben så gott det gick. Med 20 minuter tillgodo anlände Anders med räddningen. Framridningen fick gå i raketfart men det var nog lika så gott för Haly gick som en raket även på banan vilket återigen gav dom en trevlig andraplats med härliga 68,438 %!! Det är deras personbästa hittills !!

Till andra klassen blev Haly lite väl trött, dels av värmen sen för att han betäcker hemma samtidigt så orken började tryta. Men han ska ha cred för att han uppför sig fantastiskt trevligt på tävlingsplats trots att han har dubbla arbetsuppgifter för tillfället.
Nåväl, andra ritten blev lite mattare och de hamnade på en sjätteplats utanför placering med ändå fullt godkända 66,207 %. Nu blir det en liten paus på tävlandet då det tyvärr knappt finns några dressyrtävlingar på sommaren. Men istället ska det fortsätta träna hårt hemma och finslipa detaljer inför höstsäsongen.

Stort grattis till vår ”stallkamrat” (närmsta granne) Elin som vann sin ena klass med sin fina ponny Wilma!

Resultat ifrån dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑