Lyckad dag i Årekärr och hoppträning

Paddockslitet lönade sig.
Under den varma dagen i lördags så blev det med mycket liten marginal en sjätteplacering med 63,7% (utanför) i LB:1. Hela tre stycken delade förstaplatsen, är inte det väldigt märkligt? För mig känns det som att domaren då inte vågar utnyttja skalan under bedömningen utan fastnar på 66766 osv. Sjätteplats kan låta långt ner i listan men det skiljde bara en ynka procent till förstapristagarna.
Resultat LB:1

I LA:1 gick det desto bättre. De gjorde ett fint och stabilt program som gjorde gott intryck på domaren så efter ritten befann de sig överst på resultattavlan med 63,9%.
Det höll ett litet tag men näst sista ryttaren petade ner dom till en andraplats, nog så hedervärt för att bara vara andra starten i LA tillsammans, och för att inte ha tävlat tillsammans sedan november förra året!!
Resultat LA:1

På söndagen fick han vila lite men på måndagen var det dags att jobba lite igen. Nu var det hoppträning som stod på schemat. Första träningen på en herrans massa år när jag tänker efter, så de bara kände lite på varandra och testade enkla kombinationer, doglegs, lite studs och böjda spår och vatten. Det gick såklart kalas. Haly älskar att hoppa!
Liten kort filmsnutt från en runda inne i ridhuset. De fick lämna paddocken och gå in när himlen öppnade sig över dom därför blev det lite mörkt. Det är också därför det är ett herrans ljud på filmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑