Lite hemsideförändringar

Jag tjurnade ju till litegrann när DinStudio huxflux höjde sina priser mycket kraftigt, och har sedan dess haft funderingar på att byta leverantör. Så nu har jag gjort slag i saken och skaffat oss en ny bas att lägga hemsidan på. Den är mycket enklare att hantera med många fler möjligheter att göra den personlig.

Jag har gjort några förändringar. Våra avkommor har fått avsevärt mycket mindre plats på denna sidan, och utrymme ges istället till de hästar som bor här permanent. Gästboken är för tillfället borttagen, får se om jag får lust att sätta tillbaka den. Det är jättetrevligt att både nya och gamla bekanta hör av sig, men skicka gärna ett mail istället via kontaktformuläret, så blir det lite personligare.
Bloggen finns kvar via länk men jag kommer inte längre känna press/stress att uppdatera den. Hemsidan är helt enkelt nu omgjord för att vara en informativ sajt om Iglatjärn stuteri och våra hästar. Var häst har sin kant men det kommer inte att uppdateras så flitigt. Kanske att det blir lite nya fotografier ibland bara. Sidan är tänkt som en ren informationskälla angående våra hästar och vi som bor här, därav att jag också plockar bort gästboken som ger den en levande prägel.
Varför detta undrar ni? Varför göra något till det sämre?

Anledningen är två saker.

1. Jag har hållt på med hemsidan sedan 2003 när den först öppnade, när vi fick vårt första föl Daiquire. Det känns som att man har skrivit samma saker om och om igen. Jag börjar tröttna litegrann på alla upprepningar. Det är helt enkelt inte lika kul längre.

2. Min lilla Iglatjärn-filial i Stockholm har ju utökats med ytterligare en familjemedlem sedan november. Jag säger inte att jag inte har tid för hemsidan pga småbarn, för det har jag, men jag har inte lust att sitta här under tiden han sover, då finns det andra sysslor som behöver tas omhand. Jag har inte heller lust att placera honom på en filt på golvet med leksaker i näven för att jag ska surfa när han är vaken. Det vill jag inte.

En god welshvän sa till mig en gång i tiden att var sak får lov att ha sin tid i livet utan att man ska få dåligt samvete för det. Detta är en sådan sak (tack Helen, jag har tänkt på det många gånger!)

Så därför försvinner den levande touchen på sidan och den blir lite tråkig och strikt informativ istället.
Men vi finns kvar IRL, så kom gärna förbi om ni vill hälsa på och snattra welsh.

Må så gott!
Vid tangenten ~ Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑