Summer

Som ni kanske sett på salu-sidan så är Summer till salu.
Vi har helt enkelt inte tid till alla hästar. När vi började ta egna föl för 10 år sen så var förhoppningen om att kunna ha 3 ston i avel. Vi hade Grynet, köpte Summer och efter ett tag kom Lilla G som vi sparade.
Sen flyttade jag till Stockholm, och även om jag vill tillbaka till Göteborg kommer det inte att ske inom den närmaste tiden. Tre avelsston är då för mycket för Madde att ta hand om ensam efter jobbet på vardagkvällarna efter att Haly och unghästarna har fått sitt. Så vi har beslutat att bara ha två avelsston i stället. Grynet har sin självklara plats hos oss, dels för att ”gammal är äldst” och dels för att hon är speciell för oss som första cob.
Haly kommer aldrig att säljas, det finns inte en check som kan täcka hans värde. Och sen har vi beslutat oss för att behålla Lilla G som avelssto och vi tackar av Summer istället.

Summer är ju mitt i livet och har många goda år kvar. Hon är riden en del och kan nog ha mycket kul med rätt ryttare framöver. Det känns lite ”sådär” att sälja henne, men det känns ännu mera ”sådär” när man går förbi boxdörren på kvällen och Summer sticker ut huvudet och vill ha lite pyssel och borstning och så hinner man inte…

Så, rätt person har inte dykt upp ännu, vi väntar fortfarande på den perfekta köparen. Och hittar vi inte den stannar hon kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑