Godnatt Milou

Torsdagen den 28 April så sa vi godnatt till vår gamla tant Milou.

Milou blev nära 14 år vilket är mycket hög ålder på en Wheaten. (Irish soft coated wheaten terrier).
Hon föddes i Gnarp 1997 där hon köptes av oss. Hennes riktiga namn är Tjärnviktorpets Magda men vi kallade henne rätt och slätt Milou.
Nu var hon gammal och grå sedan länge och det var dags för henne att hälsa på Alva och Raffa i hundhimlen. Milousan hade haft ett mycket bra liv och bott på landet i Lexbydal i 13 år. Hon hade de sista åren lite trassel med juvertumörer som opererades men aldrig blev riktigt bra, vilket är förståeligt såhär sent i ålder. Hon mådde bra och var pigg ända fram till de sista veckorna när hon rasade, både kroppsligt och mentalt och det var då dags att ta det tunga beslutet.

Milousan var en mycket kär och saknad vän som nog hela släkten och bekantskapskretsen kommer att minnas med ett leende. Hennes ruscher över gårdsplan jagandes efter nåt hon inte riktigt visste vad, och hennes nos som alltid sökte sig till en tom hand för att få en klapp.

Sov så gott stumpan, lek och ha skoj och hälsa till Alva och Raffa från oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑