Wilmas fjärde BIS-titel!

Jag är ju hopplös!
Tänkte att nu har jag nog kommit ikapp mig litegrann på vad som hänt sen sist men så glömde jag nåt utav det roligaste. Halydottern Wilmas (u: Ffoslas Heather Queen äg: stuteri Wish) framgångar är det ju som vanligt ingen hejd på. Hon tycks vara helt oslagbar i ringen! Häromhelgen blev hon reserv-BIS hos SPA´s unghästutställning för Elisabeth Ljungstorp. Det är inte bara roligt att hon skrapar ihop lite BIS-titlar, hon gör det inför olika domare också vilket jag tycker säger mer än väl om hästens kvalitet.
Grattis grattis säger vi och gottar oss i framgångarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑