Tävlingar i norr och söder

Både far och Son har varit ute i helgen som var, enligt vad jag redan skvallrat om på framsidan.
I söder så var Haly och Alva i MARK och tävlade en dressyr LC:2. Första gången dom var ute tillsammans. Första gången Haly var ute på över ett år och dessförinnan hade han inte varit ute på en säkert 4 år någonting så man åker ju och tar det för vad det är. Men dom var jätteduktiga bägge två. Tyvärr fick Haly soppatorsk inne på banan och tappade all bjudning utan ville nog mest gå ut till dom andra hästarna igen. Men Alva red jätteduktigt och dom lyckades iallafall bli belönade med fina 183p vilket är 65,357% och dom låg länge länge inom placering, tills dom sista ryttarna puttade ut dom. Surt surt men ändå en jättefin debut! Segraren hade 191p så det var verkligen små marginaler i toppstriden.
Nu blir det hem och träna på det som brast litegrann och så blir det nytt försök om ett par veckor.

I norr så var det Emma och Wille som var ute igen på banorna och sopade rent 🙂
DM i fälttävlan för ponny i Södermanlands län stod på schemat och det stiliga ekipaget gjorde det dom gör bäst, talar om var skåpet ska stå! 68% i dressyren och en felfri banhoppning banade väg för en bra placering och när terrängen var avklarad med ynka en sekund ifrån idealtiden slutade dom med en Silver-medalj hängade runt halsen! Så himla duktiga ni är!! Stort grattis till både Alva och Emma som rider så bra!


Hackebackens Wynono e: Highlight – Aperitif, foto © Eva Westberg


Hackebackens Wynono e: Highlight – Aperitif, foto © Eva Westberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑