Hackebackens Wynono

En liten sommarhälsning ifrån en Halyson, Hackebackens Wynono damp ner i mailkorgen. Det var enbart trevlig läsning med info att han nu tävlas i både hoppning och dressyr med den äran. Han går även terräng och har bla tränat för Linda Algotsson. Han är ju fortfarande ung blott 5 år så man tar det ju därefter men likväl är det roligt att cobbarna används i sitt rätta element, nämligen under sadel. Det går så bra med Wille som han kallas att det tom kan bli tal om start i DM i fälttävlan längre fram i höst. Mycket roligt och vi håller alla tummar. Heja dig Emma!


Hackebackens Wynono e: Highlight u: Aperitif, Foto: Eva Westberg ©

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑