Bentley

Sommaren är utställningstider och även om jag inte gör något väsen av det här i bloggen så händer det desto mera IRL.
Halysonen Bentley har varit ute och luftat hovarna två gånger. Första gången i Bjärsjölagård på Syd-welshs utställning och andra gången i Kållared. En gång är ingen gång två gånger är en vana och den tredje har man lärt sig sägs det ju så Bentley är på god väg. I Bjärsjölagård fick han silver med fin kritik. Där var han ensam i klassen. I Kållared gick det ännu bättre. Han fick en mycket fin kritik och kom tvåa i en klass på fyra unghingstar. Han var den bäst placerade av silverhästarna. Domaren kom fram till ägaren Åsa och berättade att hade det inte varit för hans unghästöverben han har på ena frambenet så hade hon gett honom guld för han var såpass bra. Det är bara för dig Åsa att suga i dig av det bra omdömet! Engelska domare är mycket petiga med framförallt vissa detaljer och sådana veterinära avvikelser som svenska domare inte dömer ner kan vara utslagsgivande för en engelsk. Det är de små detaljerna som gör det och denna gången blev det ribba ut, men nåsta gång blir det ribba in! En mycket snygg blivande ridpartbred är han oavsett. Se och njut!


Bentley e: Highlight u: Brians Daughter, Foto: Åsa Johansson ©

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑