Väntans tider

Ja här väntas det på Grynet för tillfället. Beräknad till den 23/5 så är hon några dagar över tiden. Och det dröjer nog några dagar till innan hon kläcker om man ser till juver och bäckenband. Juver kan hon luras med, men sist med både Gwydyr och Glenfiddich så blev hennes kors i stil med tjuren Ferdinands mammas. Blir det ett stoföl är den till salu, blir det en hingst får vi se. Eventuellt behåller jag den själv som påläggskalv. Men först och främst vill vi ha en frisk och fin fölunge och en välmående mamma.
En juverbild från igår kväll


Sen är jag lite tjurig. Dinstudio som vi hyr webbutrymme utav har haft fräckheten att med ca 2 veckors varsel chockhöja hyran med 50%. Nog för att det kostar ändå vad det gör, men att bara logga in och se att dom helt plötsligt ska debitera 2ggr mer känns sådär. Håller för tillfället på att spana runt efter annat webbutrymme. Så vi får se om sidan hänger kvar eller inte om ett tag. I värsta fall får jag väl gå tillbaka och knacka själv i Frontpage, men jag hinner verkligen inte med det känner jag. Och saknar ärligt talat inspiration att sitta vid datorn på kvällarna när man jobbar med den hela dagarna. Någon som kan tipsa om designmässigt stiliga webbutrymmen, helst med nån form av mall, får gärna skriva en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑