Miss Saigon nio månader

Och hon ser ut såhär. Liten fröken börjar bli stor fröken. Hon är till salu, och kommer bli en trevlig brukshäst i vilken disciplin man än väljer. Hon har även såpass rena och fina linjer att hon säkert kan göra sig i avelsboxen för den som vill det. Trevligt temprament, mycket självständig och med en god portion humor. Se bilder på helsyskonen för att ana hur hon blir som vuxen, Santiago, Samarah och Spike. Kan eventuellt säljas förmånligt med betäckningsrätt.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑