Wilma på Treårstest

Duktiga Wilma har gjort det igen!
Efter förra årets kanon-karriär med Grand Slam på inte mindre än 3 utställningar, Best in Show, Reserv BIS samt BIS-3 var det nu dags att lufta vingarna igen tillsammans med stallkompisen Wish Lucky Girl.
Wilma fick finfina 99878 exteriört, 7 på galopp och 77 på hoppningen. Magnus Dyrendal dömde hoppningen och Morgan Johnsson dömde exteriören.  Det gav 48p som gångartstalang vilket ju egentligen räcker till utmärkelse. Tyvärr satt ju siffrorna på ”fel ställe” i protokollet så någon utmärkelse blev det inte. Grattis ändå Camilla!
41p exteriört var ju ett mycket roligt genrep som bådar gott inför sommarens treårspremiering. (inlove)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑