Min Häst nr 10-11

Jaopp, där på sidorna 58-61 så hittar men en trevlig artikel om vårt lilla stuteri skriven av Malin Eriksson med fotografier av Emelie Lindohf (http://www.lindohfsfoto.yolasite.com/).
Det var före jul som vi blev kontaktade utav tidningen där dom ville komma på ett hembesök för att prata lite cob, och för att höra hur det var att driva ett litet stuteri. Målgruppen är unga läsare och därför försökte vi hålla det på ett mycket allmänt och informativt plan. Och inte sticka under stol med att det är tufft ibland att hålla på med djur, man möter ju både framgång och motgång.

Artikeln blev iallafall mycket trevlig och det känns mycket roligt att kunna bidra – stort som smått – med att sprida information om rasen. Jag har sagt det förr och det är inte klokt, trots att cobben nu varit stamboksberättigad i sverige i 25 år är det fortfarande måånga människor som lyfter på ögonbrynen och formar munnen till ett frågetecken när man säger Welsh Cob. Det är ju världens bästa ras, både att hantera, köra, rida och leva och ha kul med. Den perfekta hästen till hela familjen.

Här kommer några små bilder av artikeln, det är nog för smått för att läsa, men vill ni läsa hela är det bara till att gå ut och köpa tidningen, till era barn såklart 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑