Spiken har hittat hem

Ja, till sitt nya hem alltså, vilket är precis till ett sådant hem vi önskat honom. Vi har alltid betraktat honom som ett gångartsämne, och nu har han hittat och valt ut sin nya familj, som ska förvalta honom precis som det han är ämnad till. Hans nya familj är fam Goiting, som har erfarenhet av ponnydressyr på Nationell nivå. Storasyster Caroline har redan ett SM-silver i bagaget på sin tidigare ponny Stenbroåsens Alice, och lillasyster Ellen är på god väg att följa i sin systers fotspår.

Extra roligt att få sälja till en duktig familj tycker vi som värnar om att den nättare ridcobben ska profileras inom sporten, och det ska bli mycket spännande att få följa dom på banorna framöver. Stort lycka till önskar vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑