Välkommen hem Spike

Spike har idag kommit hem från sitt härliga sommarlov på Bassholmen. Vad hände med den lilla fölungen som vi lämnade där? Med hem har vi fått en unghäst ju? Hjälp vad han har vuxit över sommaren, han börjar bli stora karln.  Han ska få acklimatisera sig hemma en liten stund sedan blir det ett möte med veterinären. Han ska bli någon familjs bästa vän är vår tanke och förhoppning, och förhoppningsvis få komma ut och visa sig litegranna också. Spike är till salu så känner någon någon som söker en trevlig ridhäst så finns det en här. GOTT HEM är ett krav. Bjuder på några nytagna bilder från idag. Schamponering av man, svans och ben kommer en annan dag och då bättre foton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑