Välkommen Glenfiddich!

Då får vi nöjet att välkomna Glenfiddich in i skaran av barn som föds på gården, femte hingsten av sju möjliga. När ska vi få lite ston? Inte för att vi inte är nöjda med lille vispen, han är lika reslig och med samma utstrålning som sina syskon. För att inte Daiquire skulle hamna utanför som dels inte har samma pappa och heller inte ett welshklingande namn så återgick vi till drickbart tema denna gången och han fick bli döpt efter whiskeyn från högländerna, det är väl nog så värdigt en cob! Min kära sambo har väldigt roligt åt göteborgare överlag och nu är lyckan gjord när han dessutom kan få kalla lille fölet för Glen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑