Ömsom vin ömsom vatten

Inte riktigt lika roliga nyheter har vi ifrån småland. Bikini fölade för några veckor sen, en stor och välnärd mycket fin hingstunge, fux såklart med fyra vita strumpor och bläs. Tyvärr var han lite slö från start och kom aldrig riktigt igång. Trots intensivt arbete med att få honom pigg och vital så orkade han inte med, utan lämnade tyvärr Bikini och Yvette efter ett knappt dygn, till stor sorg. Vi blev såklart mycket ledsna över detta då vi vet att det var en mycket efterlängtad förlunge. Men naturen har ju sin gång och det är är inget vi kan påverka. Ibland skiter det sig helt enkelt. Vi beklagar så hemskt mycket och hoppas att både Bikini och hennes mattar kommer över detta till slut.

Så en lite dämpad uppdatering idag.
I övrigt lite nya kort i avkommegalleriet.

Må väl och ta hand om er i midsommartrafiken, och kom ihåg – Kör inte fortare än din skyddsängel hinner med att flyga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑