Testpiloter

Det är lite spännande saker på gång hemma i den Lexbydalska vårvintern. Våra damer Grynet och Summer ska tillsammans medverka till att föra den tekniska utvecklingen framåt!
Jag har inte så mycket mer information att ge i dagsläget då det hela är på utvecklingsstadiet men stona ska i alla fall vara med och vara försökshästar till ett nytt system för fölvakning. Första delen av projektet startar nu i veckan och sedan blir det ytterligare tester längre fram när det närmar sig fölning. Grynet är först ut som ska föla först sedan blir det Summers tur.
Mer information kommer längre fram i vår. Kul ska det bli, vore jätteroligt om det fungerade och blev verklighet för alla senare!

Har börjat tömköra Lilla G lite mera regelbundet. Än så länge ska hon bara vänja sig vid utrustningen och omgivningen som vi bor i och de vägar vi senare ska jobba mera på. Hon har fullt sjå med att koncentrera sig på att gå först utan mig vid bogen, bara det gör mig svettig! Träns och bett är så befäst så det är inget nytt för henne. Lite lustigt är det att ha exakt samma känsla i handen och samma kommunikation med henne som jag hade med Grynet när hon var unghäst. Lite jävlar anamma och motvals kärring måste man vara med de två damerna för att få dom på min sida, men när väl poletten fallit ner är de bägge himla roliga att träna tillsammans med! Öronen spetsade rakt ut och med kämpaglöd.

På återhörande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑