Utställningspremiär

Pust, det var en lång dag i lördags. Upp kl 5.30 för att åka ut och lasta Lilla G. Sen ner till Linköping där vi mötte upp Madde och Marie ifrån Göteborg som hade Haly med sig, det var en rolig men kall dag. Resultaten blev ju lysande som ni sett på framsidan. 39p resp 42p. Vi höll på att missa BIS-finalen då vi satt och tjattrade på läktaren lite för mycket… Men det blev ju bra till slut. Hemma i Tyresö igen hade vi ett helsicke att få ur Lilla G ur transporten. Hon har en ide för sig att det absolut inte går att backa utan hon måste vända sig. Jag lovar, vi har prövat alla sätt för att få henne att backa. En kvälls träning gav oss två timmar av tjurig ponny som slutade med samtal till veterinären för att droga henne så vi kunde lyfta ur henne. Dock hjälpte inte Pleg mycket på den charmerande lilla damen utan det slutade ändå med att hon själv vände sig i släpet och gick ut.
Det måhända fungerar när man är föl och unghäst, men nu börjar hon bli stor och då går det inte lika lätt längre. Så nu vill hon inte ens vända sig utan står med alla fyra hovarna i backen. En knapp halvtimme tog det i lördags kväll innan fyra pers lyckades få henne att vända sig. Ponnyskrälle….

Jag har uppdaterat kritiken på respektives sidor och laddat upp lite nya kort i deras pixbox-album. Jag har även uppdaterat Halys betäckningsvillkor inför säsongen 2009/2010. Vi har höjt Levande Föl-avgiften med 500 kr i linje med avkommornas resultat samt övrig inflation på marknaden som framförallt avspeglar sig i ökade foderkostnader. Ni ston som betäckte 2008 och väntar föl i år betalar självklart den gamla avgiften.

Om 2 veckor åker jag webmaster på en längre semester och återkommer inte med nya uppdateringar förrän i slutet av mars. Vill ni oss något går det alltid att maila då mailen  läses av både mig och Madeleine.

Ha en skön fortsättning på den annalkande våren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑