Nu är det höst

Och det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade.
Haly är hemma igen efter sin sommar hos Amanda. Skolan började igen och hon har egna hästar som ska hinnas med, så nu är det tillbaka i vanliga gängor igen. Han är nöjd och glad, stona är nöjda och glada, fölen växer och frodas och vi har nästan längtat till installningen, vilken infann sig ganska fort med det kraftiga regnet om kom häromdagen.
Fölen ser fina ut. Guinness ser ut precis som alla Grynets föl, högrest och långlinjerad med härlig hals och lagom massa. Det blir hårprov på honom. Från början var vi säkra på att han var brun, men nu börjar han få en annan nyans så vi ska gultesta honom för säkerhets skull.
Ashley är bara alldeles underbar. Feminim så det svämmar över och med ett ypperligt sött dockhuvud. Rör sig lätt och med god energi, det blir förhoppningsvis en kanonfin ridponny av henne. Hon blir till salu efter årsskiftet. Lite fräschare bilder kommer om några veckor.

Jag själv som skriver här är klar med min utbildning till Redovisningsekonom om bara 3 veckor. Huga vad det det sista året har gått fort. Nu är jag ute på min sista LIA-praktik, och sen väntar ett par veckors semester innan jag börjar jobba som fastanställd på min praktikplats. De ville att jag skulle stanna kvar som anställd och jag ville stanna så så blev det. Skönt att få lite lön igen efter 13 månader med CSN.
Får se när jag uppdaterar igen, det blir lite fölbilder inom några veckor iallafall.

2 kommentarer på “Nu är det höst

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑