Halybailey på Riks!

Bailey-bus var faktiskt också med på Riks men hamnade helt och hållet i skymundan och åkte ut med näsan före i ringen. Han var i jättefin kondition tyckte jag men domaren gillade inte alls hans lite större typ och det fick vi avslag på. Nåja. Vi vet hur många guldmedaljer som ligger hemma i lådan sedan årens lopp och vi vet framförallt vilka fantastiska avkommor han har lämnat så vi bryr oss inte om det alls. Gullebullen stod lugnt i boxen hela dygnet vi var där utan ett pip. Han tyckte nog det var roligt att komma hemifrån en stund och få kika lite på annat, och tog chansen till lite semester. Han stod lugnt och sov varje gång vi tittade till honom, drack bra med vatten och maten, tja den får man ju begränsa. Han är ju lite till åren kommande och då blir ju lätt herrarna lite korpulenta 🙂

Vill bjuda på lite bilder av honom också, mest för att han är så baskat söt!

Alla foton © Anna Dahlin
Tyrrestrups Highlight RWD 19 (e: Derwen Grand Surprise ue: Derwen Two Rivers) med handler Per Börjesson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑