Näste man – Samson!

Även Samson har varit ute och rört på sig i år. Först var han på Kvalitetsboksvisningen i våras som jag redan skrivit om. 39 snöpliga p och stolpe ut men jag vet att vi snubblade runt i traven som bara blev en ”söndagskörning”.  Nytt försök nästa år, med sin nya ägare Susann i Fagersta där han bor idag.
Förutom att han flyttat hemifrån så har han också varit på treårstest. Han har ju hoppat en hel del här hemma, både för Uno och Tord på Phem med goda vitsord och han har gjort sin plikt med glädje. Så vi hade lite förhoppningar om att han kanske skulle kunna hoppa hem ett Diplom.  Så de åkte till Karlstad 31 Augusti. Tyvärr var han väl inte riktigt på G i hoppningen men det gick destu bättre i gångarterna, 888988 49p och Gångartsdiplom!
Så himla kul med en revansh på exeriören, vi visste ju redan att han är jättesnygg men nu kom det på papper också. Grattis Susann!! Samson blev placerad som nummer 2 av alla deltagande ponnyer. Kul!
Nu kommer lite dåliga bilder från en regning eftermiddag. Den dagen bloggverktyget börjar ge möjlighet att beskära bilder kommer jag göra det. Fram tills dess får hästarna tyvärr vara små prickar någonstans på bilden 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑