Full fart!

Tänker inte ens kommentera att det var längesen jag skrev nåt sist. Så jag nu går vi vidare. Mycket har hänt och det är väl en bra spegling av varför jag inte bloggat. Samson har varit på premiering, föll utanför med minsta möjliga marginal, 1p. Men han får en ny chans nästa år hos sin nya ägare Susann Thille dit han flyttade strax efter visningen. Goldica föddes under dramatiska omständigheter. Hon var i himlen och vände. Först genom sin födsel som var en kombinerad red bag delivery med upp och ner läge. Ut kom hon och livet fick hon behålla om än knappt. Och sedan har vi jobbat järnet med att rädda hennes ena framben som växt åt fel håll i magen. Bara ett dokumenterat fall av den här åkomman finns i Sverige. Därför har hon även fått vara föremål för ett antal hovslagares intresserade ögon. Tusentals foton har tagits och finns nu i Newmarket där dom ska publiceras i nästa bok som vad-han-nu-hette hovslagaren skriver på. Hon har också varit i Schweiz en vända på hovslagarkonferens. Ja, bilderna på fötterna då alltså. Gwendolyn är såld och har flyttat ifrån oss till Lotta i Falkenberg. Halys dotter Velvet blev Juniorchampion och res BIR i Bjärsjölagård och Wynono har flertal placeringar i MSVC bland långbenta hästar samt har kvalat till MSVB. Och så har vi ju såklart haft en kanonsommar!
Mer följer nästa inlägg som förhoppningsvis inte dröjer lika länge. Tjingeling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑