Div II omgång 1

…slutade med VINST för LORF-tjejerna!! Bra kämpat!

Omgången gick på Gråbo Ridklubb den 14 April. Tävlade gjorde vår granne Elin Wadstedt på sin Wilma som vann sin LB för laget, Isabell Tollbom på Burhults Toy RWM 38 som vann sin LA för laget, Amanda Tillman på Derwen Mr T RWD 8 samt Alva på Haly som kom tvåa i sin Lag-LA (66,57%). Bra start för Lorf nu till helgen blir det omgång två.


Elin och Wilma


Isabell och Toy


Stor och Liten, Haly & Toy!

Här hemma lunkas det på inför våren. Pälsarna ryker så det står härliga till. Saigon har fått sig en liten paus i alla aktiviteter hon har gjort då hon har kommit i växtfas och fallit ur litegrann. Så nu är det vila och väntan på gröngräs som gäller. Samson går hemma och äter och växer. Tid var bokad för kastrering men vi fick kalla fötter och ångrade oss. Han är absolut inget givet hingstämne idag. Liten i rocken och ruggig. Men han är förbaskans trevlig att ha att göra med även som hingst och är som vi sagt tidigare i sin litenhet väldigt korrekt. Får Grynet nu ett hingstföl ska den sparas och då är det bra om den har sällskap från början.
Årets hingspremiering blev ju en minst sagt blek historia med bara 9 anmälda och ingen godkänd. I dessa tider av färre och färre anmälningar så känns det fel att promota att visa unghingstar på premiering, och samtidigt skära sin egen…. Så han får stanna kvar på tillväxt tillsvidare och så ser vi vad som händer i framtiden. Vi har inte bråttom.


Samson och Gwylfah, såta vänner…

Grynet och föl ja… Beräknad till nästa fredag men jag tror hon har andra planer. Juvret är så tanigt så en dubblering hade inte gjort någon skillnad. Jag åker ner till Göteborg den 16:e maj, och för min del får hon gärna vänta tills dess 🙂


Grynet, mer intresserad av att äta gräs än att föla.


Grynets blygsamma B-kupa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑