Regional dressyr Trollhättan

Nu ligger jag efter igen! Jag som lovat mig själv att alltid försöka uppdatera direkt det finns något att förtälja annars blir det liggande, faller i glömska och så kommer det annat i vägen så det aldrig blir av.

Anyway. Häromhelgen var Alva och Halybailey i Trollhättan på regional dressyr. De inledde med en start i LA:1 där Haly var piggelinet själv och gick jättebra. Inga stora fadäser utan bra flyt. Nu har jag inte protokollet men de ska ha fått massa superlativer på allmänt intryck och en 8 på gångarter och 8 på sits och inverkan. Resultatet blev 74,4% och en andraplats! Sista ryttare i klassen petade ner dom med ett halv procent!
Synd det, för annars hade Haly varit klar för en höjning till G1+. Vi satsar på kommande tävlingar istället 🙂 Potentialen finns ju.

Andra klassen var en debut i LA:P2. Haly hade stått flera timmar i transport och var lite mattare. Sen hade ett brunstigt sto stått och pinkat i collectingring innan han gick in så då blev han klister. Sen gick han som klister under programmet också och ville bara dra åt collectingring för att sniffa. Ett avbrott i galoppen och en felridning gav lite onödiga poängavdrag men de slutade ändå på klart godkända 60,6% och en delad tredjeplats.
Bra gjort Alva, är så himla glad att du vill rida honom!
Avslutar med lite bilder av ekipaget som familjen har tagit. Tack för dom!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑