Gazette med Guldglans

Förra helgen var jag och Mari Brolund i Norrtälje och visade Gazette för andra gången. Hon visades i höstas men betedde sig så illa så då var vi inte direkt stolta över henne. Hon stod på bakbenen i ungefär 3 timmar innan det var vår tur att gå in i ringen och då var hon så trött så hon frös fast istället. Denna gången ville vi ha revansh och det fick vi. Skötte sig fullkomligt exemplarisk! Hon var en fröjd att ha att göra med på backen och rörde sig jättefint vid sidan. Inne i ringen skötte hon sig också bra även om det kan vara lite svårt att korrigera uppställning på unghästar ibland. Belöningen blev 5×8=40p och Junior Champion samt Bäst i Ras! Duktiga tjeja!! Med detta så gick hon ju vidare till BIS, och det var en lång väntan. Men när dagen var slut så kom hon ändå på en mycket hedrande andraplats i det öppna Juniorchampionatet för alla raser.
Vi är stolta som tuppar och mycket glada över att hon skötte sig så bra, tonårstrotsen till trots 🙂

Domare var Liselotte Erixon och kritiken var som följer:
Stor, ännu ngt outvecklad, god rastyp. Välformad hals, välvinklad bog, ännu ngt grund, långt välvinklat kors. Harmoniskt benad från sidan, för dagen ngt marktrång bak. Avspänd taktmässig skritt, taktmässig välbalanserad utvecklingsbar trav.”

Fick tyvärr inga jättebra bilder för hon lessnade på att stå still.

Nog syns det att det är Grynets dotter allt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑