Hoppdebut i Alingsås

Och det gick bra! LD (80) var en bedömning A dvs alla likafelare blir likaplacerade coh de gick nolla så det var bra. Lite vingligt de första hindrena innan ringrosten rann av honom och han började suga på.
I LCn (90) nollade de också i grunden.  Tyvärr fick Alva lite hjärnsläpp och glömde vägen så några dyrbara sekunder försvann innan hon kom på den igen, men de gick ändå felfritt fast tyvärr så räckte inte tiden till placering utan de hamnade precis utanför, på en 12:e plats utav 34 starter. 9 blev placerade. Mycket bra debut och jag tror nog att bägge två fick blodad tand. Har tvärr inga bilder ifrån dagen.

Gällandes Samsonfilmen så tycks den inge fungera med vissa servrar beroende på var man surfar utifrån. Flr mig så fungerar den fint i datorn, men jag kan inte se den i telefonen… Då säger den att landet där servern befinner sig inte tillåter visning av upprätthovsskyddat material (Har Robbie Williams som musik).
Jag forskar vidare på detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑