Höst

Inte så mycket att förtälja sen sist. Inga aktiviteter på hästfronten. Tävlingar och utställningar är slut för i år så nu är det inomhusträning som står på schemat. Haly tränas regelbundet för Cecilia Rahn i dressyr och Sussie Blomqvist i hoppning och han står kvar på Sussies anläggning. Här hemma är det väldigt lugnt. Tjejerna tar det piano ute i hagen. Grynet har på Williams födelsedag passerat halvvägs. Även Gwylfah som vi är lite nojiga med efter årets händelse verkar må bra och börjar faktiskt få lite kula under magen. Anna tränar vidare med Saigon och Samson mest växer. Han är uttråkad, men det är väldigt trögt på säljmarknaden. Trist. Kanske att man inte ska betäcka om det inte går att sälja. Fler och fler väljer att importera billigt istället, fast det brukar inte bli så billigt i slutändan. Planen är fortfarande att Grynet ska betäckas om för hon är för bra för att gå gall. Gwylfah ska ridas, basta.


William och jag på besök i Lexbydal.


Gwylfah är så vacker ❤


Samson


Nya spolplattan helt färdig med målat stängsel, spolanordningen med arm över ryggen på hästarna är klar och nu varmvattenberedare monterad i sadelkammare med snabbutkast direkt på utsidan vid plattan. Dörr gjord in till första boxen så alla hästarna kan nu gå genom stallet och sparka av sig all hovströ på plattan innan de traskar vidare över gården till sina respektive hagar. Lättskött och smidigt, och man slipper kratta hovkakor på framsidan vid huset. På kvällen samma visa in, man slipper lera på framsidan och kan smidigt spola av dom innan man går in i boxarna. Härligt.


Rångedahl hittade ett varmt och sovande barn.Lexbydal i mitten av november, helt otroligt grönt och varmt ute! Hade vi inte haft så blött i markerna hade de fortfarande kunnat gå ute på bete.


William trivs i mormors badkar.


Ettårskalas med västkustsläkten.


Gott med tårta!


William kollar på hästarna.


hittade sig en luggsliten kompis.


Puss mormor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑