Saigon på premiering

Den 25 Juli var det dags att packa in Saigon i släpet istället och bege oss till Gräfsnäs för den årliga premieringen. Gräfsnäs är ett härligt ställe med alltid trevliga människor och en fin miljö runtomkring då premieringen alltid är förlagd till slottsparken.
Förra året när vi visade Summer så klagade jag litegrann på att det blev så mycket nerförsbacke att hon inte fick till sin fina trav riktigt. I år höll tom domaren Morgan J med om att nerförsbacken inte gjorde Saigon rättvisa så jag fick ställa upp med mansidan mot honom istället för den manfria så att profilen skulle bli bättre. Har nog aldrig hänt förut 🙂

Kritiken blev följande:
”Välutvecklad av lättare modell, lång hals, bra bål och överlinje, ngt små ledgånger, ngt tät och tåvid fram. Lång vägvinnande skritt och lätt trav med bra hasarbete.” Betyg 88798=40p

Känns trevligt att hon går från klarhet till klarhet, jag har trott på henne från dag ett när hon var ett litet skrangel. Till och med under sin magra period förra året såg hon bra ut om man klädde på henne lite hull och muskler med ögonen.
Dessutom om man får ”skryta” fick jag massor av beröm för min visning, och Saigon fick extra cred för att ha blivit visad i ett alldeles utmärkt skick. Sånt värmer.

Och så lite bilder. Stort tack till Anna som följde med som medhjälpare och fotograf 🙂
(Anna har också strängeligen Copyright på samtliga bilder!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑