Hej då Summer :(

Den 23 Juli var det dags.
Vi hittade till slut rätt köpare, efter ganska så många intresserade. Vi är fullt övertygade om att vi valt rätt. Summer är oss en mycket kär familjemedlem som inte slumpas bort till första bästa. Valet av köpare blev till slut flickan Felicia och hennes mamma Lena. De bort helt underbart vackert på en stor gård i ”urskogen” inte långt ifrån norska gränsen. Det var med visst vemod som vi körde dit henne och vinkade hejdå, men hon bara klev ur transporten, sniffade i luften lite och slog sig sedan till ro med oss på gårdsplan under tiden vi stod och pratade.
De har redan varit ute och ridit flera gånger och vi får bara positiva rapporter därifrån så även om det tog lång tid för oss att bestämma oss för att sälja så känns det mycket bra nu när det är gjort.

Vi har ju både hennes dotter och son Saigon och Samson kvar, så blodet finns ännu kvar på gården och kanske att Saigon får stanna, det är ju kul att ha döttrar kvar efter ens fina ston som man tycker så mycket om.

Så hej då Summer, tack för den här tiden och ha det så jätteskoj i Dalsland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑