Besök på Rosenhill

jag är för rysligt dålig på att uppdatera insåg jag när jag kollade vilka datum jag egentligen uppdaterat det sista halvåret. Man får liksom såna förväntningar på sig att alltid skicka med massa bilder och i denna mörka period blir det inga roliga bilder direkt. Och ska jag kompensera bilderna med skrivande så blir det nog mest en massa svammel!

Vädret är vi nog nästan färdigpratade om nu va? Vi kan alla komma överens om två saker:
1. Ja, det är kallt. Vi fryser!
2. ja, det räcker nu. Vi vill ha vår!

Så. Till det roligare sakerna i vardagen istället. Jag och Mikael var iväg och hälsade på Veronica med familj som bla äger vår Gwydyr. Veronica har en massa fina cobbar i olika åldrar och det var så roligt att gå runt i den knarrande snön och kika på dom allihopa. Gwydyr har kommit sig nåt enormt. Han går verkligen i pappas fotspår! Med så fina stoavkommor Haly har fått vore det såklart roligt med pricken över i´t, en hingst efter sig till omvärlden skulle vara skoj. Gwydyr håller hög kvalitet att satsa på. Haly har ju inte fått så många cobhingstföl efter sig. Houdini var nog den innan som höll mycket hög kvalitet, men han blev tyvärr kastrerad. Synd och skam men men. Det är ju det naturliga urvalet. Av många fina hästar faller många bort på vägen av olika anledningar. Men som man säger, det finns gott om plats i världen för vackra valacker.
Ser ni, nu blev det ju svammel. Förlåt!

Åter till Rosenhill. Mycket fina hästar och mycket trevligt sällskap. Deras gård ligger alldeles fantastiskt vackert uppe på en kulle med översyn 360° runt om så man kan följa hästarna när de galopperar över de stooora ängarna i varje fönster i huset. Gud så avundsjuk jag blir. Men nån gång blir det kanske min tur också.

Några bilder blev det allt denna soliga dag, bjuder på ett par stycken. Bilderna på Gwydyr ligger i hans galleri så ni får gå in där och kika.


Gwydyr


Hans vapendragare Toby


Toby luftar pälsen


Söta lilla Deio


Deio drunknar i snön…


Grabbarna Grus


Underbart vackra Ivory.
Inte många hästar kan konkurrera med Grynet om en plats i vårt stall men Ivory uppfyller kriterierna!


Milda fina Ivory igen.


Söta lilla fröken Grace

Och hemsidan hittar ni på www.rosenhillstuteri.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑