Hälsning från Mozart

Halys barn är verkligen spridda runtom i Sverige. Häromdagen kom en hälsning ifrån Uppsala och Mozart som bor där. Mozart är u: Peach Pioneer ue: Union Pioneer och är en Welsh Partbred. Skulle tro att han blir en rejäl ridhäst som växer över måttet. Han har redan långa ben och har inte långt kvar innan han är ikapp mamma Peach.

Mozart är mitt i fällning och har den där intressanta perioden när man undrar vilken färg som blir den slutgiltiga egentligen. Mörk fux fast kanske inte så mörk som Haly är min gissning. Och titta vilken söt början på bläsen han har, som ett litet hjärta.

Ett par bilder på gossen nedan! Tack matte Mari för nya bilderna på vårt barnbarn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑