International Welsh Show

I helgen som var åkte vi – Sofia & Madde – till 18:th International Welsh Show på den vackra anläggningen Vilhelmsborg i Danmark. Så himla härligt att bara vara besökare, utan nervositet eller stress. Vi kunde lugnt sitta vid ringen hela dagarna och bara njuta av hästar och det vackra vädret! Det är röda ansikten med tjusiga märken från solglasögon vi har nu. Som resesällskap hade vi vår gode vän Anna Dahlin samt vår nya bekantskap Emelie Rogersdotter. Tack för en trevlig helg tillsammans!

Tyvärr har mitt autofokus på kameran gått sönder så bilderna är av varierande karaktär men det är ju minnena som räknas.
Kanske att vi hade önskat ett högre deltagande i utställningsklasserna, även om det var många hästar så kändes det som ett aningen större Riks bara. Hästarna var av varierande kvalitet, som vanligt. I många fall var vi överens med domarna, men inte alltid. Det fanns hästar som var så utvecklade så man aldrig hade kunnat gissa deras riktiga ålder. Den tvååriga cobhingsten var mer utvecklad än många vuxna hästar är! Fölklassen var tyvärr medioker. Ingen som glimmade till och kändes som en natulig etta. Hingstklassen var given med Storhaugs Picasso som etta. Gillade även den andraplacerade mycket skarpt. Katalogen ligger tyvärr kvar i bilen i Lexbydal så jag uppdaterar med namn allteftersom jag kommer på vilka dom var 🙂
Lägger ut lite bilder på måfå, satt av naturliga skäl mest vid cob-ringen så därför har jag inte riktigt koll på de övriga svenska deltagarnas resultat.

Stort grattis till alla svenska klassvinster och övriga placeringar i ridklasserna på söndagen, där våra svenska ekipage verkligen dominerade på tätplatserna!
Bilderna får tala för sig själva. Söker ni på International Welsh Show på Facebook finns det både många och bättre där. Är tyvärr för trött för att skriva ett långt refereat nu, kanske att reflektioner kommer en annan dag.
Må så gott tills vi hörs igen!

PS. Har ni fullständiga namn på hästarna så skriv det gärna i kommentarsrutan under respektive foto, jag uppdaterar tacksamt till rätt namn på bilden då DS.

En kommentar på “International Welsh Show

Add yours

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑