Disco före och efter!

Tvättsvampen, såpan, ryktborsten och trimkniven har farit fram i Maddes händer och då blev resultatet såhär!

Först lite före bilder:

!cid_inlineImage0-4

!cid_inlineImage3

!cid_inlineImage3-4

!cid_inlineImage2-4

!cid_inlineImage3-3

 

Och nu lite efterbilder:
!cid_inlineImage0-3

!cid_inlineImage2-3

!cid_inlineImage1-2

!cid_inlineImage0

!cid_inlineImage2-2

Lite skillnad tycker jag allt. Hon är så jättemysig och vi är så glada över henne. Hon har levt lite i skymundan i många år innan hon hamnade hos Ann i skåne där vi hittade henne. Vi vet inte vad hon har varit med om i sitt liv men hon har nog inte mått allt för bra. I grunden är hon en mycket trevlig häst som alltid gör sitt bästa och vill vara till lags. Törs knappt stöka runt i boxen på nätterna utan står som ett ljus. Har hittat Gwylfah alias Lilla G som bästa vän och de är som ler och långhalm. Kul för G att ha fått en kompis också. Hon är en sån häst som älskar alla. Det gör att hon ofta får byta hage och gå med olika sällskap, utefter vad som passa situationerna bäst. Hon har blivit något av en fredsmäklare som vi tyvärr stuvar runt litegrann bara för att hon är så enkel. Men nu har hon tagit Disco under sina vingars beskydd och så får vi fortsätta låta det vara. Disco tål mycket men vi tror att hon har fått stryk tidigare i livet. Minsta lilla man höjer handen eller rösten om man ropar till så kan hon nästan kasta sig bakåt. Som nu när vi var nere från Stockholm och hälsade på och hade en vild 3,5 åring (William) med oss, hon var glad sålänge han var tyst men så fort han började busa runt på gårdplan blev hon livrädd i sin hage. Och då har det ändå blivit bättre sen hon kom enligt Madde.
När sommaren är slut ska hon nog ha acklimatiserat sig och blivit ännu tryggare. Det sker små framsteg hela tiden. 🙂
Hon är redan betäckt med Haly och vi hoppas att det går vägen. Det ska bli otroligt spännande att se vad hon lämnar tillsammans med Haly om allt går vägen fram till nästa år!! Ett riktigt drömföl ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑