Tjohoo!

Idag har länsstyrelsen varit hemma och slutbesiktigat den nya stalldelen, som fick med beröm godkänt sånär som på en liten planka som skulle sättas upp på ett ställe. Måste säga att Länsstyrelsen är smidig nuförtiden. Det räckte med att fota när plankan satt på plats och skicka ett MMS så är allt i sin ordning sen.
Lite målarfärg på de obehandlade ställena (ett par plankor som fått kompletteras till de gamla måtten) och sedan är det inflyttningsfest. Havre och betfor åt alla!
Det betyder också att vi är steget närmre att få hämta hem vår nya häst… ❤

2 kommentarer på “Tjohoo!

Add yours

  1. Spännande med ny häst. Vad kan det vara??? Hälsning från Santiago som går från klarhet till klarhet. Igår fick vi massor med beröm av vår dressyrfröken, både häst och ryttare hade koll på sina respektive rumpor och ben. 😉 Hon tycker absolut att vi ska se oss om efter en dressyrtävling där vi kan visa upp våra färdigheter! Jag som vet vad tävlingar gör med min prestationsångest, jag vill visa DET BÄSTA EVER, jag tvekar … Santiago, han är kolugn han, antingen det är tävling eller ej, hemma eller borta. Bästaste killen ❤ Kram från oss i Borås

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑