Hej då Goldica!

image

Nu har vår lilletös Goldica flyttat ifrån Grynet och oss och hem till Ellinor. Vi saknar den friska fläkten i stallet men Grynet ser nöjd ut över att kampera själv i boxen så hon tar det med ro. Skönt att vila sig lite innan nästa föl kommer. Det har inte varit så här få hästar i stallet på flera år, lagom till att nya stalldelen i engelsk stil är färdig, såklart. Bara lite vatten som ska dras och färg. Sen ska det slutbesiktigas! Det blir jättefint och vi är mycket nöjda. Hästarna kommer bo så flott och härligt.

Nu har jag börjat praktisera och ska göra det i sju veckor framöver så datortiden kommer bli lite begränsad. Men jag återkommer så fort det finns något kul att berätta 🙂 Lite typiskt. Här har jag varit hemma på heltid sedan september och bara pluggat, och så börjar praktiken samtidigt som Bruksprovsveckan i Flyinge! En av mina personliga favoriter när det gäller hästavelshändelser i Sverige förutom den lilla verksamhet som våra ponnyer drar runt. Ska återberätta lite om vad vi pratade om på Exteriörkonferensen, men det får bli i ett annat inlägg.

(Goldica hälsar så gott! bakom kortet ligger Anna som vanligt. )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑