Goldica i Florida

Nu har Goldica (och Grynets framben) varit i Florida.

Hennes hovslagare Björn Berg har varit där på en stor kongress.
Saxar ifrån Ale Djurkliniks hemsida:

”Vår hovslagare Björn Berg har varit i Florida för att hålla ett föredrag om röntgenologiska fynd avseende hovbenets tåcrena. Det är ett samarbete med en amerikansk veterinär och hovslagare som heter Lisa Lancaster som presenterades. Crenan är en liten insjunkning mitt fram på hovbenet som de flesta hästar har. Avsikten har varit att ta reda på hur vanlig den är och vad den kan ha för betydelse för hoven. Konferensen i Florida hålls vartannat år och dit kommer världens främsta experter bland hovslagare och veterinärer för att presentera de senaste forskningsrönen om sjukdomar som drabbar hästens hov.”

Här hittar ni hela föredraget:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑