Hackebackens Wynono DM-Silver i dressyr!

Hackebackens Wynono e: Tyrrestrups Highlight RWD 19 u: Aperitif RWD. Foto © Ewa Westberg.

Häromdagen nåddes vi av de mycket trevliga nyheterna att Wynono återigen tagit en medalj, denna gången i dressyr. Han har ju redan sen tidigare en Silvermedalj i fälttävlan. Ekipaget har tävlat flitigt under året i dressyr upp tom Regional LA med mycket fina procent i olika klasser. Som mest har de ridit ihop hela 77%!

Här finns hela årets resultat:
Häromhelgen på mästerskapen i Katrineholm debuterade dom i LA:4. Första gången på lång bana och det programmet. Men domaren gillade vad hon såg och belönade dom med över 65%. Sammanlagt räckte det till medaljen. Mamma Ewa hälsar att de möts av enbart positiva blickar och omdömen när de är ute och tävlar och alla berömmer Wynono för hans fina aktion och utstrålning. Cobben är ju en underbar dressyrhäst som verkligen inte har svårt att plocka poäng när de kommer ut på banorna. Vi är jättestolta såklart och kan bara gratulera familjen till en mycket fin häst och bra förvaltat utav Emma som rider honom. Grattis och keep up the good work!
 
Hackebackens Wynono e: Tyrrestrups Highlight RWD 19 u: Aperitif RWD. Foto © Ewa Westberg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑